|

匿名
发表于 5 天前
Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu
Cześć wszystkim,
szukam marek oraz wrażeń osób, które realizowały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, oraz nie tylko wygodną modyfikację czy dodanie tła.
Jestem stary tatuaż sprzed lat, który obecnie totalnie mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, tak również sam styl toż parę "dziecko naszych czasów"... Wiecie, którykolwiek spośród aktualnych prostych pomysłów, które później się żałuje Wymagał go zakryć nowym, odpowiednim projektem, jednak zależy mi, żeby ojciec był naprawdę niewidoczny.
Przedstawiam trochę zapytań do wysoce inteligentnych:
Lub wszystkie zakrycie (bez prześwitów starego wzoru) jest pewne przy czarnym tatuażu?
Lub przy cover-upie jednak trzeba zmierzać w niższe odcienie?
Jak patrzy proces projektowania takiego tatuażu – czy artyści zwykle tworzą coś pod pewny kształt starego?
Ile mniej więcej klimatu oraz konferencji trzeba zarezerwować przy wyższym coverze?
Stanowicie że opanowania przed/po czy możecie zlecić dobrego artystę specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tutaj możesz wejść swoją stronę])?
Chce mi, aby wówczas istniał konsekwentny projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, i również nie patrzał jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Potrzebował również uniknąć lasera – choćby na razie.
Będę płynny za jakąś radę, obrania oraz relacje – zarówno udane cover-upy, jak również nauki, czego zapobiegać.
Zobacz nasz zestawy do tatuażu
Dzięki z administracji i pozdrawiam! |
|